Carlisle – Newcastle 0-3

Oppdatert: 20. July 2010

Newcastle startet med et relativt sterkt lag, men det måtte en hel omgang og elleve bytter til for å få hull på byllen mot League One-laget Carlisle United. Leon Best, Nile Ranger og Haris Vuckic scoret målene som gjorde at gjestene til slutt vant 3-0 i sin første oppkjøringskamp denne sesongen.

Startelleveren: Harper, Tavernier, Enrique, Coloccini, Williamson, Nolan, Inman, Smith (c), Løvenkrands, Carroll, LuaLua.

Det var Carlisle som åpnet best. Hjemmelaget spilte med hjertet utenpå drakten og gjorde det vanskelig for Newcastle. Ingen av lagene klarte imidlertid å skape noen store sjanser.

Ian Harte var imidlertid nære frempå med et skudd like før pause, som Steve Harper slo ut via stolpen.

Etter hvilen var det bokstavelig talt et helt annet lag som kom ut på banen. Chris Hughton byttet nemlig ut alle spillerne og satte innpå Krul, R.Taylor, Ferguson, Perch, S.Taylor, Barton, Guthrie, Best, Routledge, Ranger og Vuckic. Det ga resultater umiddelbart.

Leon Best fintet ut keeper og sendte ballen kontrollert i mål bare to minutter etter sidebytte. Kvarteret senere var det Nile Rangers tur til å overliste Collin i Carlisle-buret. Han hælflikket ballen i mål etter et flott forarbeid av en pigg Wayne Routledge.

Etter 74 minutter fastsatte Haris Vuckic sluttresultatet til 0-3 etter å ha vendt opp i feltet og sendt en millimeterpresis ball nede til høyre for keeper. Kort oppsummert tre flotte scoringer av tre spillere som har slitt med å finne veien til nettmaskene på førstelaget.

Et skår i gleden var at Steven Taylor måtte ut med en skade i hånda. Det rapporteres heldigvis om at det ikke skal være snakk om noe alvorlig.

Neste treningskamp er borte mot Norwich neste lørdag.

You must be logged in to post a comment Login