Nile Ranger bøtelagt, igjen

Oppdatert: 02. March 2012

Newcastles Nile Ranger har sammen med Walsalls Manny Smith blitt bøtelagt  6000 pund av FA, etter  ha innrømmet å ha ytret homfobiske meninger på nettsamfunnet twitter.

De to ble, sammen med Man Utds Federico Macheda tiltalt for “å ha satt sporten i vanry med uproffesjonell oppførsel”, og refererte “med upassende utsagn om en persons seksuelle legning.” Kun Smith og Ranger ble til slutt dømt, da begge innrømmet at de hadde ytret disse meningene. Ranger ble også advart om slik oppførsel i fremtiden.

Denne siste hendelser slenger seg til rekken av skandeler rundt den unge spissen. Ranger har tidligere vært involvert i væpnet ran, hærverk og ordensforstyrrelse. Mange har mistet truen på at Ranger noensinne vil kunne komme inn på den smale sti, da han ved flere hendelser har vist at han ikke er tillit verdig. Den unge spissen fikk mye spilletid for Newcastle i championship, men har ikke vært i planene for klubben etter opprykket. Flere og flere spør seg hvor mange sjanser Ranger egentlig skal få, da det er veldig mange som venter i kø for samme sjansen.

twitter:@localhero85

You must be logged in to post a comment Login