Krul og Colo har signert

Oppdatert: 03. March 2012

Både førstekeeper, Tim Krul, og vår kaptein og bauta i midtforsvaret, Fabricio Coloccini, har begge signert langtidskontrakter.

Langtidskontrakter: Tim og Fab har forlenget.

Gode framtidsutsikter
Det ble offentliggjort først i dag morges at våre to sentrale spillere i Krul og Coloccini har forpliktet seg til klubben og forlenget med henholdsvis fem og fire år. Vår hollandske målvakt har nå en kontrakt som løper ut 30. juni 2017, mens argentineren holdes i Newcastle fram til 30. juni 2016.

Det var en lettelse for fans, spillere og trenerteam da blekket var tørt og jubelen kunne stå i taket. Alan Pardew hadde dette å si om saken: – Å sikre kontrakter for Fabricio og Tim, to sentrale spillere i laget, er strålende nyheter for alle involverte; ikke bare forut for derbyet, men også for kubbens framtidsutsikter.

Ringrev og fole
Fabricio Coloccini, som har rukket å bli 30 år gammel, ankom klubben i 2008 fra spansk fotball og Deportivo La Coruna. Tim Krul var derimot bare 17 da han først satte føttene sine på engelsk jord i 2005. Den da urutinerte, men talentfulle unggutten ble kjøpt fra nederlandsk fotball og ADO Den Haag.

You must be logged in to post a comment Login