Newcastle v Man Utd 0-4

Oppdatert: 05. April 2014

Det ble en vond opplevelse igjen for Newcastles trofaste supportere som bevitnet enda et tap med stor margin på hjemmebane.

Kampens første scoring kom i det 39. minutt da Juan Mata sendte en ball i krysset til venstre for Elliot etter en klønete inngripen av Gosling, som ga bort et frispark på hjørnet av sekstenmeteren.

Dagens andre kom i det 50. minutt da Coloccini feilet i kommunikasjonen med Haidara. Bortelaget fikk tak i ballen og fosset fremover på sin høyreside, og inne i boksen hadde Juan Mata tatt plass. Der vendte han bort både keeper og Coloccini, og satte ballen enkelt i tomt bur.

Den tredje scoringen kom i det 65. minutt da Javier Hernández var på rett plass til rett tid. Meksikaneren mottok ballen av Kagawa og fikk en enkel jobb med å sikre tre poeng for de røde fra Manchester.

Januzaj og Mata skulle leke med slitne Newcastle-bein på overtid, for i det 90. minutt kom gjestenes fjerde scoring etter fine kombinasjoner mellom de to playmakerne. Mata hælsparket ballen tilbake til Adnan Januzaj som enkelt overlistet en sjanseløs Elliot med innsiden av venstrefoten.

You must be logged in to post a comment Login