Newcastle-talentet forlenger

Oppdatert: 25. August 2016

Adam Armstrong (19) har skrevet under på en ny fireårskontrakt med Newcastle United.

Unggutten hadde en formidabel fjorårssesong på utlån hos Coventry i League One. Der ble det 20 mål på 40 kamper, i tillegg ble angriperen tildelt en plass på årets lag. Denne sesongen har spissen vært på benken i tre av fire ligakamper, hvorav det er blitt to innhopp.

Kan få gylden mulighet
Forrige serierunde ble ikke spissen tildelt plass i kamptroppen, men Armstrong er nå høyaktuell for en startplass på laget, som følge av hodeskadene til spissrivalene Mitrovic og Gayle. Engelskmannen blir derfor i det minste å finne på benken til helgen, da det bare er han og Perez av førstelagsspissene som er aktuelle. Ayoze er ikke en typisk alenespiss, og derfor er sannsynligheten absolutt til stede for at 19-åringen får en etterlengtet plass i startoppstillingen.

Hovedpersonen selv er svært tilfreds med forlengelsen av kontrakten, og lover å fortsette å arbeide hardt hver eneste dag for å bli bedre. Frem til nå har Armstrong 21 kamper for Newcastle. Scoringen har hittil latt vente på seg. Forhåpentligvis kommer den til helgen!

Overgangsvinduet stenger neste torsdag, og Newcastle skal arbeide iherdig med å kapre en ny goalgetter. Tilstanden til Gayle og Mitrovic, og om Benitez får napp på overgangsfronten, blir nok avgjørende for om 19-åringen blir værende i Newcastle resten av sesongen. Sannsynligvis er duoen friskmeldt til neste serierunde. Da kan muligens en meget god opptreden mot Brighton til helgen – om spilleren gis tillit – bli avgjørende for om klubben intensiverer jakten på en nyervervelse på topp. Armstrong har iallfall flere klubber i Championship og League One som sikler etter ham – så det blir ikke noe problem å leie unggutten bort om det er det Benitez til slutt ønsker.

You must be logged in to post a comment Login