Bedre, lettere og enda mer trofast

Oppdatert: 23. August 2016

Mitrovic er tilgjengelig etter suspensjon og i bedre form enn noen gang, når Newcastle møter Cheltenham i kveldens ligacup.

– Han har gått ned i vekt, er i god form og trener hardt, sier Rafa Benitez før tirsdagens ligacup-kamp.

Spanjolen vil ikke avsløre hvor mye Mitrovic har tatt av, men bilder som har vært publisert både i media og sosiale medier, viser en tydelig slankere og mer veltrent spiss enn det man så i mai.

Flere nye spisser har vært nevnt som aktuelle for Newcastle i løpet av sommeren, og det har vært spekulert i om serberen kanskje var på vei bort fra klubben. Selv avkrefter han alle rykter om at han vil forsvinne fra klubben i nord, som han har erklært sin kjærlighet til så mange ganger.

rødt

Mitrovic ble utvist i siste serierunde i Premier League.

– Jeg skal ingen steder. Mitt mål er å bli her, vinne trofeer med klubben, og jeg blir her til den drømmen er oppfylt, sier 21-åringen til The Chronicle.

Spissen innrømmer at det har vært noen tøffe uker på sidelinjen, grunnet suspensjonen mot Tottenham i siste serierunde i forrige sesong. Det røde kortet førte til fire kampers utestengelse, og serberen har derfor gått glipp av seriestarten etter nedrykket.
Samarbeidet mellom Mitrovic og Benitez har ifølge spilleren også vært en suksess. 21-åringen uttrykker stor glede over å være under Rafas regime i klubben.

– Han har hatt en stor påvirkning på meg. Ikke bare meg heller, men alle spillerne. Vi vet vi kan lære utrolig mye av ham, sier Mitrovic.

Og spissen har store forventninger til hva klubben kan prestere under spanjolens ledelse. For etter flere tiår med tørke, er det en spiller med klare ambisjoner som returnerer til laget og St. James’ Park tirsdag.

– Benitez vet hvordan man vinner titler. Vi har den beste manageren vi kunne hatt, slår talentet fast.

 

You must be logged in to post a comment Login