Newcastle linkes til forsvarsspiller

Oppdatert: 09. May 2018

Ifølge Daily Mail er The Magpies en av flere klubber som holder et øye med West Bromwichs Craig Dawson (28).

Avisen skriver at spilleren vil være tilgjengelig for 15 millioner pund, til tross for at det i går ble kjent at West Bromwich skal spille Championship-fotball neste sesong. Det er opplagt at Newcastle er på utkikk etter nye forsvarsspillere, og især på stopperplass. Mbemba har ingen fremtid i klubben, og kommer til å bli solgt i løpet av sommerens overgangsvindu. I tillegg kreves det rekrutteringer på backplassene, da Gamez og Haidaras kontrakter utløper ved sesongslutt. I tillegg har ikke akkurat Manquillo overbevist etter overgangen fra Atletico Madrid.

Dawson er allsidig, og spiller omtrent like mye midtstopper som høyreback. Spilleren kan derfor i dette henseende være en smart signering, i tillegg til å ha solid Premier League-erfaring med syv strake sesonger der. Denne sesongen står den høyreiste engelskmannen oppført med to scoringer. Forrige sesong noterte 28-åringen seg for fire scoringer på 37 kamper.

Spilleren var nylig offer for et usportslig angrep fra Islam Slimani på selveste St. James’ Park, etter noe knuffing foran målet til West Bromwich. Angrepet medførte en tre kampers karantene for den innleide Leicester-spissen, som nå har avsluttet sin Newcastle-karriere.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login