Duo på vei bort

Oppdatert: 29. May 2018

Chancel Mbemba og Matz Sels er i samtaler med Anderlecht om permanente overganger.

Mbemba kom fra nettopp Anderlecht da han signerte for Newcastle sommeren 2015. Sels har denne sesongen vært på utlån i den belgiske giganten.

Mbemba har tilbragt tre sesonger i Newcastle. Det begynte svært lovende, men det har vært dårlig med tillit og muligheter etter at Benitez tok over det synkende Newcastle-skipet. Sels har vært tilknyttet The Magpies i to sesonger. Han ble hentet av Benitez, og var tiltenkt rollen som førstevalg i buret. Til tross for at sisteskansen slapp inn få mål, fremstod Sels ustødig og nervøs. Det gikk ikke mange kamper før Sels ble satt ut av laget til fordel for Karl Darlow.

Sels’ erstatter blir Martin Dubravka. Slovaken imponerte stort i Newcastle-buret, og det var derfor svært gledelig at Newcastle allerede hadde sikret seg opsjon på kjøp. Det er ventet at overgangen blir gjort permanent så snart Sels har forlatt klubben. Hvem som erstatter Mbemba er ikke like klart, men det er ingen hemmelighet at Benitez ønsker seg mer rutine i laget. Midtstopperne Craig Dawson (28) og Martin Skrtel (33) har blitt linket til klubben denne måneden. Sistnevnte ble hentet til Liverpool av nettopp Benitez.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login