Newcastle interessert i serbisk talent

Oppdatert: 15. October 2016

Ifølge rapporter fra Serbia, skal Newcastle være en av flere større europeiske klubber som følger 19 år gamle Nikola Milenković tett.

Ajax og Anderlecht skal være blant andre klubber som skal ha speidet på spilleren den siste tiden. Det har tidligere blitt rapportert at Newcastle skal ha hatt speidere i Belgia den siste tiden, men tydeligvis også i Serbia.

Det vil synes noe rart om Newcastle prioriterer å hente en midtstopper i januar, da klubben allerede har tre etablerte karer i Lascelles, Mbemba og Clark, samt nyervervelsen Hanley på bok. Dessuten har Dummett vist han duger i midtforsvaret, og Hayden kan også vikariere i posisjonen. Når det er sagt, så gjør det sjeldent noe å ha mange ulike alternativer. Benitez viste dessuten i sommer at han er en mann som foretrekker stor konkurranse i hver eneste posisjon. Til sammenligning har Newcastle allerede tre spillere på hver backposisjon som konkurrerer om å starte kamper.

Milenković fylte år tidligere denne måneden, og er et fyrtårn av en forsvarsspiller med sine 195 cm. Han er et Partizan-produkt, som også vår egen serber Mitrovic. Han har spilt 16 kamper for moderklubben og registrert seg for to scoringer. Forrige sesong tilbrakte 19-åringen på lån hos tredjedivisjonsklubben FK Teleoptik. Nikola Milenković står per nå bokført med én A-landslagskamp. Den kom forrige måned i 3-0-tapet mot Qatar i en treningskamp.

You must be logged in to post a comment Login