Newcastle – Fulham 0-0

Oppdatert: 14. November 2010

Det ble poengdeling på St. James Park lørdag kveld etter en jevnspilt kamp. Newcastle hadde flere sjanser enn Fulham, men gjestene var allikevel nærmest scoring med et skudd i treverket.

Lagene

Newcastle: Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Jose Enrique; Danny Guthrie(fra 75min Wayne Routledge), Cheik Tiote, Kevin Nolan(c), Jonas Gutierrez; Peter Løvenkrands(fra 75min Nile Ranger), Andy Carroll

Fulham: Mark Schwarzer; Stephen Kelly, Aaron Hughes, Brede Hangelands, Damien Duff; Zoltan Gera(fra 69min Dickson Etuhu), Danny Murphy, Simon Davies, Clint Dempsey; Moussa Dembele, Andy Johnson(fra 88min Eddie Johnson)

Svak uke for svart og hvitt

Det har ikke vært noen god uke for Chris Hughton og hans mannskap som står igjen med ett fattig poeng etter to

Tim Krul spilte nok en god kamp, og innkasserte sin tredje "cleen sheet" for sesongen.

hjemmekamper mot Blackburn og Fulham. Likevel er det mulig å finne positive sider ved dagens kamp. Newcastle var solide defensivt og Tim Krul hadde en meget god kamp mellom stengene. Andy Carroll var også i dag veldig toneangivende og alt i alt var det god innsats over hele linja. Hughton valgte å starte med Peter Løvenkrands fremme, noe som var litt overraskende med tanke på at det er Nile Ranger som har fått mye tid som innbytter de siste ukene til fordel for nettopp Løvenkrands.

Tam første omgang

Newcastle startet dagens kamp ganske lovende og satte et bra trøkk mot Fulham, men det ble ikke de store sjansene i starten av kampen og utover omgangen døde tempoet noe ut. Da var det Fulham som tok over initiativet i kampen og det startet med en rekke dødballer hvor Tim Krul først gjorde en fantastisk redning da han kastet seg ut fra streken for å blokkere en avslutning fra Clint Dempsey inne i fem meteren. Like etter fikk Dempsey nok en mulighet fra skrått hold, men Krul var nok en gang med og fikk dyttet skuddet til side for mål. Det siste kvarteret av omgangen kom Newcastle bedre med og fikk en enorm dobbeltsjanse etter en corner fra Danny Guthrie. Carroll traff corneren på hel volley i duell med Hangeland, men dessverre stod Kevin Nolan av alle i veien på streken og ballen spratt videre ut til Peter Løvenkrands som upresset fikk fyre løs fra tre meter, dessverre traff dansken Mark Schwarzer. Der burde det stått 1-0 til Newcastle. Dermed gikk lagene til pause med 0-0.

Frisk åpning av Newcastle etter hvilen

Chris Hughton hadde nok gitt klar beskjed om å angripe fra start, for det første kvarteret av andre omgang var bra og her

Kampen i dag var et hyggelig gjensyn med Peter Løvenkrands, men vår danske venn burde vært på scoringlista.

burde Newcastle klart å avgjøre kampen. Først var det Peter Løvenkrands som fikk til et skudd fra skrått hold etter pasning fra Carroll, men Schwarzer reddet nokså enkelt skuddforsøket. Noen minutter senere fikk Carroll kjempetreff på hel volley fra 20 meter, men nok en gang fikk Scwarzer en hånd på ballen og reddet det knallhardet skuddforsøket. Før Newcastle sitt angrepsspill skulle død helt ut fikk Løvenkrands nok en sjanse etter en strålende crossball fra Guthrie, men dansken headet rett på Scwarzer fra ti meter. Som sagt, herfra og ut ble det en ganske tam fotballkamp med få sjanser i begge ender. Fulham fikk allikevel en gyllen mulighet etter 70 minutter fra Moussa Dembele som skjøt i tverrligger fra skrått hold. Sluttspurten fra Newcastle var nokså svak, selv om Nolan og Carroll nesten fikk til hver sin avslutning etter klabb og babb i feltet fem minutt før slutt. Det endte dermed 0-0 på St. James Park foran 44.686 tilskuere, noe som var rettferdig etter spill og sjanser. Cheik Tiote pådro seg dessverre sitt femte gule kort for sesongen og står dermed over neste helgs kamp mot Bolton på Reebok Stadium.

Spillerbørs

Tim Krul – 8 – Gjør flere gode redninger, god i feltet.
Danny Simpson – 7 – Trygg, gode pasninger og bedre med offensivt enn mot Blackburn.
Mike Williamson – 6 – Solid prestasjon. Bommer på noen taklinger og får fortjent gult kort.
Fabricio Coloccini – 7 – Nok en gang er Colo sikkerheten selv i forsvaret og tar seg greit av Andy Johnson.
Jose Enrique – 7 – God defensivt, men slurver en del offensivt sammen med Jonas.
Danny Guthrie – 5 – Er ikke i sin beste kampform, trives heller ikke på vingen. Varierende dødballer.
Cheik Tiote – 6 – Gjør mye bra, men må lære seg å ikke pådra seg unødvendige frispark. Kunne vært utvist.
Kevin Nolan – 5 – Bra innsats, men veldig usynlig offensivt.
Jonas Gutierrez – 4 – Gjør noe bra, men i dag er han stort sett et mareritt langs venstresiden. Må lære seg å gjøre riktige valg, i dag er det krasjbomstopp 9 av 10 ganger han har ballen.
Peter Løvenkrands – En brukbar kamp fra dansken, men bør score.
Andy Carroll – 8 – (BB) Fantastisk i oppspillsfasen, holder ballen i laget, dribler og slår gode pasninger. Kom ikke til de store sjansene, men han var et angrep alene i dag.

Nile Ranger og Wayne Routledge spilte 15 minutter som innbyttere, men ingen av de påvirket kampen i stor grad.

You must be logged in to post a comment Login