Andy Carroll for England

Oppdatert: 14. November 2010

Fabio Capello har tatt ut Andy Carroll i den engelske landslagstroppen som møter Frankrike på onsdag. Dermed ligger alt til rette for at Carroll får sin landslagsdebut i en alder av 21 år.


Etter en skuffende kamp mot Fulham fikk iallefall Andy Carroll seg en stor opptur lørdag kveld. Han var nemlig en av de utvalgte som skal være med å møte Frankrike neste uke på et fullsatt Wembley i London. Den 21 år gamle spissen har hatt en formidabel sesong for Newcastle og er toppscorer i Premier League med 7 mål på 13 kamper. Tidligere har Carroll spilt fem kamper for U-21 landslaget, men han har aldri før vært med seniorene. Carroll har dessuten gått gradene i Newcastle og klubben kan med god grunn være stolte av seg selv i kveld når en lokal ung spiller får sjansen til å spille for det engelske landslaget. Vi gratulerer Andy Carroll og håper han får en fin debut på Wembley.

Landslagstroppen

Keeper: Foster (Birmingham), Hart (Man City), Green (West Ham)

Forsvar: Gibbs (Arsenal), Cole (Chelsea), Terry (Chelsea), Jagielka (Everton), Lescott (Man City), Richards (Man City), Ferdinand (Man Utd), Smalling (Man Utd)

Midtbane: Walcott (Arsenal), Wilshere (Arsenal), Young (Aston Villa), Gerrard (Liverpool), Barry (Man City), Johnson (Man City), Milner (Man City), Henderson (Sunderland)

Angrep: Agbonlahor (Aston Villa), Bothroyd (Cardiff), Carroll (Newcastle), Crouch (Tottenham)

You must be logged in to post a comment Login