Murphy inn, Murphy ut?

Oppdatert: 19. July 2017

Mens Jacob Murphy (22) har sluttet seg til Newcastle, tyder det meste på at navnebror og tolv år eldre Daryl innen kort tid forlater klubben.

Flere medier melder at Nottingham Forest har lagt et bud på bordet for spissen, som er antatt å være på omkring 2 millioner pund. Spissen som er 34 år har bare ett år igjen av kontrakten, og skal ha fått klar beskjed fra Rafa Benitez om at han ikke er i hans planer for neste sesong. Rapportene fremhever at Forest skal ha tilbudt spilleren en toårskontrakt. Nottingham Post skriver at spilleren skal være nær en overgang til Forest, og at de personlige betingelsene og en medisinsk test ikke bør være langt unna.

Også Birmingham City og Sunderland skal ifølge The Chronicle ha lagt inn bud på spilleren. Norwich har også blitt linket til den irske landslagsspissen den siste tiden.

På 23 kamper forrige sesong, scoret spissen syv ganger, og noterte seg for syv assists. Murphy klarte aldri å kapre en fast plass på laget, men viste seg allikevel å være en nyttig ressurs for klubben. Spilleren ble ikke hentet for å være førstevalg, men iren gjorde nok allikevel den jobben Benitez hadde sett for seg. Nå tyder imidlertid alt på at Daryl Murphy har spilt sin siste kamp for Newcastle United.

You must be logged in to post a comment Login