Mitrovic til Newcastle?

Oppdatert: 09. July 2015

Ifølge flere medier har Newcastle nå startet samtaler med den serbiske angriperen Aleksandar Mitrovic.

United tar dermed opp kampen med Roma om 20-åringens signatur. Det ryktes at “the Magpies” ønsker to nye signeringer før helgen, og Anderlechts Mitrovic, samt Georginio Wijnaldum fra PSV, skal være de heteste kandidatene.

Ifølge italienske medier skal Newcastle og Anderlecht allerede være enige om en overgangssum på 16 millioner pund, og Mitrovic kan dermed være på vei til medisinsk test på Tyneside. Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet fra noen av de involverte klubbene.

Den serbiske spissen gjorde stor suksess i Belgia forrige sesong, og puttet 20 mål i ligaen for storklubben fra Brussel. Dermed ble han soleklart toppscorer i Jupiler Pro League i 2014/15-sesongen. I tillegg scoret han utligningsmålet på overtid i bortemøtet med Arsenal i Champions League. Dermed har han blitt et ettertraktet mål i sommerens overgangsvindu, og klubber som Roma, Porto og Real Sociedad virker svært interessert i å sikre seg serberen. Ifølge den belgiske nettavisen DHNet.be er det imidlertid kun Tyneside-klubben som skal være villig til å møte Anderlechts priskrav.

Likevel sås det tvil rundt om Aleksandar Mitrovic selv er interessert i en overgang til Newcastle. Han har selv uttalt at han er interessert i Champions League-fotball, et ønske Newcastle åpenbart ikke kan oppfylle med det første. “The Magpies” må isåfall overbevise spissen om at klubbens ambisjoner samsvarer med spillerens ambisjoner, noe mange supportere håper ansettelsen av Steve McClaren kan bidra med.

Aleksandar Mitrovic har tidligere spilt for de serbiske klubbene Teleoptik og Partizan, og ble som 18-åring kåret til et av Europas ti største talenter av UEFA. Den 1,89 m høye spissen har også spilt 13 landskamper for Serbia, og scoret ett landslagsmål.

You must be logged in to post a comment Login