– Min fremtid er i Newcastle

Oppdatert: 20. April 2012

Newcastles sesong så langt har vært over all forventning. Det er derfor en viss fare for at kampen for å beholde sine beste spillere etter sesongen, blir langt mindre vellykket.

Situasjonen klubben befinner seg i er nettopp denne, at alle våre nøkkelspillere måles og veies av større klubber med dypere lommer, og større sannsynlighet for regelmessig Champions League plass.

Det vil derfor glede de fleste med sort og hvitt hjerte at i en samtale Cheik Tiote hadde med Newcastle avisen the Chronicle, avkrefter Tiote ryktene om at han skal være på vei bort fra klubben. – Min fremtid er i Newcastle. Jeg ønsker å hjelpe laget til en god avslutning av sesongen, og sørge for at laget skal spille i Europa neste sesong.

Alan Pardew bør også glede seg over disse nyhetene. Tiote har vært en av klubbens sterkeste kort denne sesongen. På tross av skade og deltakelse i African Cup of Nations, har Tiote startet 19 kamper denne sesongen. Av disse har Newcastle kun tapt 3.

Cheik Tiote ble hentet fra FC Twente i 2010. Han har siden hatt en viktig rolle på Newcastles midtbane. Ivorianeren skrev under på en seks og et halvt års kontrakt senest i februar, og fullfører forhåpentligvis kontrakten.

Vi gleder oss til å se Tiote stoppe Stokes “anti-fotball” i morgen.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login