Mbiwa: – Jeg føler meg hjemme

Oppdatert: 20. February 2013

Mapou Yanga-Mbiwa er fornøyd med hvordan han har tilpasset seg livet i Newcastle, og håper på å bidra stort for klubben.Den franske forsvareren som flyttet til St James’ Park fra Montpellier forrige måned startet sin første kamp for Magpies i Europa League-kampen hjemme mot Metalist Kharkiv. Nå ser spilleren fram til torsdagens returoppgjør i Ukraina.

– Vi hadde våre sjanser til å dra i land seieren, men dessverre klarte vi det ikke, sier Mbiwa til Daily Mirror, og avslører at bare en ting er godt nok i Ukraina.

– Vi vil gå til returkampenmed mål om en eller to scoringer og seier, sier Mbiwa, og legger til at han er veldig glad for å komme i gang i klubben, forteller franskmannen i intervjuet.

– Det var godt å foten innenfor døra og vise laget at jeg fungerer godt i troppen. Det er tydelig at manageren ønsker en tropp som skal fungere godt sammen, der alle kan spille, hvor alle har sin posisjon og hvor vi kan gå og få noen gode resultater og bevege oss bort fra bunnen av Premier League, sier Yanga-Mbiwa.

Og Newcastle-spilleren forteller at spillergruppa har hjulpet ham til å føle seg hjemme etter at han flyttet fra Frankrike.

– Jeg liker livet mitt her i Newcastle og jeg blir bedre og bedre kjent med byen. Spillerne som allerede var her har gitt meg noen gode tips om gode steder å gå, og jeg ser frem til å enda bedre kjent, sier spilleren.

You must be logged in to post a comment Login