Mange ønsker seg Barton

Oppdatert: 02. August 2011

Etter at det ble klart at Barton ble satt på såkalt “free-transfer”, har ryktebørsen nesten kun handlet om Newcastles midtbanespiller. Joey måtte også trene alene idag, nå som han er satt på overgangslista.

Aston Villa,  Blackburn og Bolton er noen av klubbene som skal være interressert i Barton, men agenten til Joey skal ha sagt at han helst ønsker seg til en klubb som spiller Mesterligafotball. Det kan derimot se vanskelig ut for 28-åringen, siden hverken Manchester United, Chelsea, Manchester City eller Arsenal viser noen spesiell interresse for han.

Tottenham er klubben som skal være i førersetet, spesielt nå som det virker vanskligere og vanskeligere for Redknapp å beholde Modric. Tottenham er også den klubben som kan være med å kjempe om en mesterligaplass neste sesong, som da kan friste Barton litt ekstra.
Klubbene som skal ønske seg Barton er: Aston Villa, Blackburn, Bolton, Stoke, Tottenham, Everton og Fulham.

Barton fortsetter på Twitter

“One day the board might realise, what the shirt signifies. HONOUR and PRIDE. Thanks for your continued support………..”, skrev Barton i går kveld på sin twitter konto. Han viser tydelig missnøye med styre, men avslutter med å takke fansen for all den støtten han har fått i det siste.

Idag har det ikke kommet så mye nytt fra han, bortsett fra at han var på vei til trening, en trening han måtte gjøre på egenhånd.
“Made to train alone today, how predictable………”, var twitter-meldingen Barton sendte ut kun kort tid etter at treningen i Newcastle hadde startet. Dette skjer fordi han er lagt ut på “free-transfer”.

You must be logged in to post a comment Login