Magpie Moustache Challenge

Oppdatert: 16. August 2010

Fire Newcastlespillere har inngått en avtale: Barten skal ikke barberes bort før Newcastle vinner en kamp i Premier League igjen.

 Det er god stemning i Newcastle-leieren før mandagens kamp mot Manchester. Alan Smith, Andy Carroll, Ryan Taylor og Joey Barton har latt barten gro i det siste. Barten skal ikke fjernes før Newcastle tar sin første trepoenger. I forskjellige medier blir dette kalt: “Magpie Moustache Challenge”

Foran hver sesong må alle spillere i Premier League foran kameraet til Sky Sport så de har bilder av spillerne i databasen sin. Og i år var det noen Newcastle spillere som fikk den engelske pressen til å smile, med sine barter.

– Det startet med at åtte av oss satt sammen og sa til hverandre “Du kunne aldri ha fått deg skjegg”! Det ene førte til det andre og vi ble enige om at barten skulle gro. forteller Joey Barton til Goal.com

– Den kan være der en stund hvis vi ikke får en god start, men jeg håper at den blir borte snart.

Barton forteller videre at folk sier til han at han ser latterlig ut og at det ikke passet han i det hele tatt. Han sier også at han syns Andy Carroll ser ut som en som har kommet i puberteten.

You must be logged in to post a comment Login