Hughton: Vi har ingenting å tape

Oppdatert: 16. August 2010

Chris Hughton er ikke spesielt bekymret foran kveldens kamp, og mener at laget hans ikke har noe press på seg. Manchester United er store favoritter, og det forventes at de skal vinne med komfortabel margin. Chris Hughton tror at det presset som er på Sir Alex Fergusons mannskap kan være til Newcastles fordel.

– Det er de som har hjemmebane, og de har god flyt i spillet sitt på hjemmebane. Det er veldig spennende å dra til Old Trafford, og det er en vanskelig oppgave som venter oss. Men det er slike utfordringer nå. Og dette er bare én av 38 kamper som vi må være godt forberedte til og prøve å få mest mulig ut av, sier Hughton til the Chronicle.

Newcastle-troppen er i god form i forkant av kampen, selv om det var en skuffende pre season, med kun én seier. Andy Carroll skal for første gang spille på Old Trafford, og for første gang med nummer 9 på ryggen. Hughton føler at den spenningen som er i Newcastle-laget kan spille en rolle i kveldens kamp.

– Humøret er bra. Vi skal inn i en veldig tøff kamp. Noen ganger når du møter et lag som er så store favoritter som Manchester United, og ingen forventer at du skal få noe ut av det, så blir det en herlig utfordring. Dette er en stor anledning for alle. Kanskje spesielt for de som ikke har spilt der før, så blir det en ekstra stor anledning og en ekstra stor utfordring. Vi skal en plass der ingen forventer at vi skal få til noe, så det hadde vært fint å levert en god prestasjon. Og på mange måter er det uavhengig av resultat viktigst for oss å gjøre en god kamp.

You must be logged in to post a comment Login