Luuk håper på permanent avtale

Oppdatert: 04. February 2014

Nederlenderen avslører at han allerede håper på å få bli i Newcastle på fast basis.

De Jongs låneavtale strekker seg i utgangspunktet ut sesongen, men etter en omgang er angriperen allerede klar på at han ønsker å bli i klubben.

Den nederlandske landslagsspilleren ankom Newcastle på lån fra Borussia Mönchengladbach i forrige uke etter å ha hatt en frustrerende første halvdel av sesongen i Bundesligaen. Spissen dukket opp midtveis i derbyet mot Sunderland på lørdag, og har i ettertid uttrykt frustrasjon over at han gikk målløs av banen. Men de Jong er trygg på at han kommer til å gi Newcastle-fansen det de håper på, og har rettet blikket mot en langsiktig avtale på St. James’ Park.

Lover mål

– Jeg er virkelig glad for å være her og spille for en så stor klubb. Forhåpentligvis vil jeg spille for klubben i lang tid, sier de Jong i et intervju med Shields Gazette.

Og nederlenderen er som sagt klar for å gi supporterne det han har kommet for – nemlig mål.

Som en spiss, er det skuffende når du ikke scorer. Når jeg får flere kamper, og få en god følelse, er jeg sikker på at målene mine vil komme.

Skuffet over derby-tap

Nederlenderen har også fått kjenne på betydningen av derby-kampene mot Sunderland, og skuffelsen som fulgte med lørdagens tap.

– Alle fortalte meg hvor stort det var. Stemningen før kampen var så enorm, og det gjør det enda mer skuffende å tape. Det er bare så frustrerende. Før kampen snakket vi med hverandre om hvor viktig dette er. Det var en stor kamp , og vi ønsket virkelig å vinne, avslutter de Jong.

 

You must be logged in to post a comment Login