– Lønnskravene stopper overgangen

Oppdatert: 01. September 2016

Påstandene om at Tiote ikke bestod den medisinske testen hos Galatasaray, kan vise seg å være falske. Også flere andre klubber skal ha vært interessert, men spillerens lønnskrav har stoppet alle overganger.

En rekke britiske aviser har de siste dagene omtalt Cheick Tiotes forsøk på å fortsette karrieren i en annen klubb en Newcastle. To dager før deadline day var spilleren på plass i Tyrkia, i håp om å få i havn en overgang til Galatasaray. Årsaken skal ha vært en ikke bestått medisinsk test, men kilder i Newcastle forteller en smått utrolig historie om hva ivorianeren har foretatt seg de siste dagene.

For det skal ikke ha vært fysikken som satte en stopper for 30-åringen, som kom til Newcastle i 2010. Et skyhøyt lønnskrav skal derimot være årsaken til at den tyrkiske storklubben takket nei til en overgang.

De skal imidlertid ikke ha vært eneste klubb som viste interesse. På selveste deadline day var Tiote på plass i Spania, i håp om å få til en overgang til Valencia eller Sevillia. Men også her satte lønnskravet en stopper for en potensiell overgang, forteller kilden til Toon Army Norway.

Med 12 nye spillere på plass i løpet av overgangsvinduet, er framtiden med tanke på spilletid svært usikker for Tiote, som de senere årene har vært skadeplaget. Med 31 kamper på de siste to sesongene, er det ingen tvil om at karrieren kan ta en tidligere slutt enn 30-åringen selv ønsker. Spilleren og hans agent jobber likevel fremdeles iherdig for å få til en overgang. Men hvor midtbaneankeret ender, er på nåværende tidspunkt høyst usikkert.

Ifølge TANs kilde er det nå Midtøsten og USA som seiler opp som potensielle nye jaktmarker for Tiote.

VI SER AT DU ER INTERESSERT I NEWCASTLE OG JOBBEN VI GJØR FOR NORSKE SUPPORTERE. HVORFOR IKKE GJØRE SOM 300 ANDRE – MELD DEG INN OG BLI MED PÅ SUPPORTERLAGET? DET VILLE VI SATT PRIS PÅ, OG DA KAN VI FORTSETTE Å TILBY DERE ALT VI GJØR. LES MER OG MELD DEG INN HER!

 

You must be logged in to post a comment Login