Linkes til svært ettertraktet spiss

Oppdatert: 07. January 2020

Troverdige kilder linker Newcastle til 24 år gamle Krzysztof Piatek.

AC-Milan-spissen Krzysztof Piatek ville ha vært en svært ambisiøs signering. Polakken har i lengre tid blitt linket til klubber som Real Madrid, etter å ha tatt italienske Serie A med storm de to foregående sesongen. I sin andre sesong i AC-Milan-drakten, har imidlertid ikke 24-åringen klart å opprettholde den imponerende scoringsformen. Kun fire mål på 18 kamper er fasiten denne sesongen. Totalt kan Piatek vise til 26 fulltreffere på 55 Serie A-opptredener.

Det var den troverdige journalisten Alan Nixon (The Sun) som først meldte om Newcastles interesse i spissen i dette overgangsvinduet. Piatek ble også linket til The Magpies i forkant av forrige sesong – før spissen signerte for den italienske storklubben. Ifølge Nixon, håper Newcastle at Zlatan Ibrahimovic’ retur til klubben kan lokke 24-åringen til klubben. Også The Chronicle bekrefter klubbens interesse i den polske landslagsspissen.

Piatek står med fem mål på ti kamper for det polske A-landslaget. Det er antatt at Newcastle har forhørt seg om muligheten til å hente spissen til klubben på lån med opsjon på kjøp. Steve Bruce har tidligere uttalt at han er på utkikk etter å rekruttere en spiss som umiddelbart vil styrke førsteelleveren, og Piatek faller utvilsomt innenfor den kategorien.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login