Krul vil bli i klubben

Oppdatert: 27. April 2011

Newcastles andrekeeper, Tim Krul, forteller at han ikke kommer til å forlate klubben før han blir nummer 1 og tar over plassen til dagens førstekeeper, Steve Harper.Tim Krul kom til Newcastle i 2006, men fikk ikke sin debut på laget før September i fjor når det gjelder Premier League. 23-åringen fikk starte 17 kamper i Premier League etter at Steve Harper pådro seg en skulderskade tidligere i sesongen, han har også fått ett par kamper i buret etter at Harper pådro seg en kneskade nylig. Selv om Pardew alltid bytter ut Krul så fort Harper er frisk, tenker ikke nederlenderen på å forlate klubben.

– På dette tidspunktet tenker jeg ikke på sommeren. Alt som står i hode mitt nå er kamper i fremtiden og stunder som kampen mot Manchester United, forteller Krul til SkySports.
– Jeg viser at jeg er her og jeg er her for å bli nummer en. Jeg har vært her i seks år nå og jobbet hardt.

Man skulle kanskje tro at Harper og Krul ikke akkurat var bestevenner, siden begge kjemper om den samme plassen. Dette benekter Krul med en eneste gang.
– “Harps” har virkelig hjulpet meg, fordi han vet selv hvor hardt det er å være andrevalget.

Krul avslutter med å fortelle at han må bruke sjangsene han får i fremtiden og hinter spesielt til denne sesongens første runder. Han mener selv han er en god keeper og sier han vil kjempe vidrere for drømmen om å bli nummer 1 i Newcastle.

You must be logged in to post a comment Login