Krul skadet i landslagskamp

Oppdatert: 10. October 2015

Førstekeeper Tim Krul ble i dag byttet ut i kampen mellom Kazakhstan og Nederland med det som så ut som en alvorlig skade. I tillegg er Darlow skadet, Rob Elliot er ute av kampform, og vårt unge stortalent Woodman er lånt ut.

Skader på landslagsoppdrag er noe enhver Premier League-manager frykter, noe for eksempel Manchester City har fått erfare denne helgen da Sergio Aguero blant annet har blitt skadet – en uke for sent for Newcastle sin del. Sistemann ut er vår førstekeeper Tim Krul som ble byttet ut på slutten av dagens kamp hvor Nederland slo Kazahkstan 2-1.

Nederlenderne som har skuffet stort i EM-kvalifiseringen vant som nevnt 2-1, blant annet etter en herlig 1-0 scoring av vår egen Winjaldum som satt ballen nede i hjørnet med venstrefoten fra 18 meter. Etter 80 minutter falt Krul forkjært og skadet tilsynelatende kneet sitt i det han skulle plukke et kazakhstansk innlegg, og ble dermed byttet ut mens det virket som han hadde betydelige smerter.

McClaren venting nok i spenning på å få en evaluering på hvor alvorlig skaden er. Andrekeeper Darlow er også ute med skade, og er ikke forventet tilbake i trening på en god stund. Også tredjekeeper Elliot har vært småskadet, selv om han er med Irland sin tropp denne uken. I tillegg er Freddy Woodman, 18-åringen som er spådd en stor fremtid, utlånt til Crawley – hvor han forøvrig har imponert stort.

I god tradisjon er vår skadelisten vår usedvanlig lang, såpass at man nå kan snakke om en skadekrise, i tillegg til keeperne så er blant annet Mbabu, Aarons, Janmaat, Haidara og Dummett ute med skader. Neste helg venter en livsviktig hjemmekamp mot Norwich, før det er tid for Sunderland – som også i god tradisjon har byttet manager like før et derby med Sam Allardyce som ny sjef for Mackems.

Det er bare 10 måneder siden at Newcastle var i en lignende situasjon, da Jak Alnwick fikk sin debut mot Chelsea hvor han imponerte stort. Men senere hadde han dårlige kamper, blant annet i 1-4 tapet i ligacupen mot Spurs, i tillegg til han slapp inn det avgjørende målet på overtid i fjorårets Tyne Wear-derby.

You must be logged in to post a comment Login