Krul pugger Baines’ frispark

Oppdatert: 29. September 2013

Newcastles keeper har gitt seg selv hjemmelekse før kampen mot Everton.

Newcastle-keeper Tim Krul skal ifølge britisk presse ha gitt seg selv ekstraarbeid på treningsfeltet i forkant av mandagens møte med Everton, der frisparkekspert Leighton Baines står klar til å finstille siktet.


Ubeseiret så langt

Baines har vært i fin form for ubeseirede Everton, og scoret blant annet på to dødballer under forrige helgs 3-2-seier over West Ham. Og etter å ha fått smake på backens spesialiteter sist sesong, avslørte Krul at han har oppfordret lagkamerat Hatem Ben Arfa til å sikre at han går inn mandagens møte best mulig forberedt.

Les preview til kampen her

– Baines scoret mot meg i fjor, så jeg er godt klar over hva han kan gjøre. Han er helt klart en spiller som får deg til å tenke at nå må jeg virkelig gjøre mitt beste hver gang han går fram for å ta et frispark, sier Krul til engelske Mirror.


– Håper han ikke treffer så godt

Keeperen mener Baines er en av de aller beste frisparktakerne i ligaen, og sier det er veldig vanskelig å forberede seg til slike situasjoner. Likevel har han prøvd å stille så forberedt som mulig.

– Det er ingenting du kan gjøre på trening, egentlig, for å forberede deg. Du kan bare håpe han ikke treffer så godt som sist uke mot West Ham. Men jeg har bedt Ben Arfa om å ta noen frispark mot meg denne uken, og håper det skal kunne bidra til å stoppe Baines, sier Krul.

You must be logged in to post a comment Login