Klar for kanarifuglene

Oppdatert: 13. January 2014

Jonas Gutierrez har skrevet under en låneavtale med Norwich.

Nyheten om låneavtalen kom mandag, og strekker seg til 30. juni. Den 30 år gamle argentineren skrev sist helg på Twitter at han ville forlate Newcastle. Og allerede i dag var overgangen et faktum.

Gutierrez, som var en sentral spiller da Chris Hughton ledet klubben til opprykk, nå Canaries manager, førte til opprykk fra Championship i 2010. Argentineren har blant annet hatt en Spiderman-maske som varemerke ved feiringer av mål etter at han på en kinotur i løpet av sin tid i Real Mallorca møtte på en gutt som spurte om Gutierrez kunne score for ham. Han svarte da at han ville ta på seg en Spiderman-maske siden det var guttens favorittfilm.

Gjenforenes

Gutierrez gjenforenes nå med Hughton, som sier spilleren vil bli viktig i laget, til tross for lite kamptrening.

Jonas kan spille på hver flanke og i en sentral posisjon , så han er et svært velkomment tilskudd.

Gutierrez , som har spilt bare to ganger for Newcastle denne sesongen, er også fornøyd med å være på plass i klubben som forhåpentligvis vil bety fornyet tillit i Premier League.

Jeg er glad for å være her. Det er en mulighet for meg til å komme tilbake i spillet og prøve å gjøre mitt beste for laget.

Erfaring til laget

Den tidligere Velez Sarsfield-spilleren har spilt 163 ligakamper for Magpies siden han kom fra Mallorca i juli 2008, og scoret 10 mål.

– Han er en som vil tilføre laget erfaring – han har spilt nærmere 200 kamper for Newcastle, så han kjenner Premier League godt, sier Hughton.

Newcastle møter Norwich i Premier League om to uker.

You must be logged in to post a comment Login