Kan miste sesongstarten

Oppdatert: 15. July 2016

Du har hørt det så mange ganger før: Siem de Jong er skadet – igjen.

Nederlenderen sine to sesonger i Newcastle-drakt har vært et rent mareritt. Den offensive midtbanespilleren har bare vært å finne i startoppstillingen ved fire anledninger i ligaen. Tidligere har 27-åringen vært ute med alt fra en punktert lunge til en øyeskade forårsaket av en lagkamerats finger. Også lyskene til den tidligere Ajax-spilleren har fått gjennomgå de siste to sesongene.

Nå er det imidlertid en skade i hamstringen de Jong har pådratt seg under en treningsøkt i Irland. Han var høyaktuell til å starte morgendagens treningskamp mot irske Bohemians FC, men den gang ei. Siem de Jong har for øvrig blitt sendt tilbake til Newcastle.

I sommer har nederlenderen blitt linket bort fra Tyneside, hvor særlig Fenerbahce skal ha vist sin interesse for ulykkesfuglen. Totalt står de Jong bokført med 26 kamper for Newcastle – de fleste som innbytter.

Klubben melder i tillegg at backtalentet Kevin Mbabu er sendt hjem til Newcastle med en liten skade i låret. Det venter nå rehabilitering for de to spillerne.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login