Kan bli mer spill for unggutta

Oppdatert: 26. August 2010

Etter Newcastle sin seier over Accrington Stanley, forteller Chris Hughton at det fort kan skje at vi ser mer av ungguttene senere i Carling cup.

Laget som stilte mot Accrington hadde kun tre seniorspillere (Shola Ameobi, Peter Løvenkrands og Ryan Taylor), resten var unggutter.

Til spørsmålet fra Sky Sports om ungguttene ville får mer spill, svarte Hughton følgene: – Situasjonen på det tidspunktet vil bestemme det.

Han forteller videre at han brukte denne kampen til å se på Shola, Peter og Ryan, og at hvis det er spillere som er i dems situasjon i fremtiden, vil han tenke litt mer på om han skal gjøre det samme igjen. Men han vil gjerne ha spillerene involvert og det er derfor han fort kan gjøre det samme senere.

Hughton virket ikke stresset etter den litt for spennende kampen. Han sa til spillerene at de måtte starte andre omgangen like bra som første omgangen, noe som ble gjort.

– 90 minutter sett over ett, hadde vi mange gode sjangser og kunne gjerne gjort det mer komfortabelt for oss selv. Avsluttet Hughton med.

You must be logged in to post a comment Login