Kampreferat: Manchester United – Newcastle United 0-0

Oppdatert: 16. October 2022

Skulle Newcastle vinne på Old Trafford, var dette kampen for det. Det ble en målløs kamp mellom begge united lagene. To jevne lag som helst skulle tatt med 3 poeng hver, men det endte med poengdeling og et godkjent resultat ut fra kampbildet.

Startoppstillingen (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Fabian Schär – Sven Botman – Dan Burn

Sean Longstaff – Bruno Guimarães – Joelinton

Miguel Almirón – Callum Wilson – Jacob Murphy

Dagen før kampen kom nyheten at Allan Saint Maximin slitter med skaden han nylig hadde og vil tilbringe de neste ukene på sidelinjen. Det samme gjelder ny innkjøpte Alexander Isak, han har fått et tilbakefall og vil tilbringe litt lengre tid ute med skade. En oppløftende nyhet var at Jonjo Shelvey var tilbake på benken, han har ikke vært å se i årets sesong etter en skade i førsesong kampene. Han spilte ikke, men godt å se han tilbake på benken!

Kampen startet med et gira hjemmelag som gikk offensivt ut og styrte kampen de første 5 minuttene. Newcastle kom seg fort inn i kampen igjen og viste at de ikke skulle være en kasteball på Old Trafford. Newcastle spilte en god omgang og Manchester sleit med å komme til gode sjanser. I det 24’ hadde Joelinton to store sjanser. Han headet ballen i tverrliger, returen kom tilbake til og han headet ballen i stang. Et key moment som kunne gitt Newcastle ledelsen, bare et par centimeter unna. Newcastle avslutter første omgang som det beste laget og har en god forutsetning mot Manchester United i andre omgang.

Eddie Howe må bruke pausen på hvordan de skal knekke Manchester og sette ballen i mål.

Andre omgang starter, og Manchester United har overtatt kampen. Resten av kampen er preget av et hjemmelag som tar over kampen og kommer til de største sjansene, men uten uttelling. Newcastle mister sin offensive kraft, men klarer å holde unna Manchester United sine sjanser, og Nick Pope får en smultring. Det blir uavgjort og er et greit resultat for begge lag ut ifra kampbildet. 0 – 0 på Old Trafford.

Hadde det vært for et år siden, hadde dette resultatet vært en stor seier! Ett poeng på bortebane mot et storlag er godkjent!

Hendelser I kampen:

43’ Gult kort Dan Burn (NEW)

+3 min

Pause

49’ Gult kort Cristiano Ronaldo (MUN)

59’ Bytte Jacob Murphy ut, Ryan Fraser inn (NEW)

65’ Gult kort Bruno Fernandes (MUN)

69’ Gult kort Casemiro (MUN)

72’ Bytte Cristiano Ronaldo ut, Marcus Rashford inn (MUN)

78’ Bytte Bruno Guimarães ut, Joseph Willock inn (NEW)

Callum Wilson ut, Chris Wood inn (NEW)

Dan Burn ut, Matt Targett inn (NEW)

+ 5 min

90+1’ Bytte Fabian Schär ut, Jamaal Lascelles inn (NEW)

You must be logged in to post a comment Login