Kadar vil kjempe for plassen

Oppdatert: 25. June 2011

For mange har Tamas Kadar blitt et glemt kapittel i Newcastle, men hovedpersonen selv ønsker å spille seg inn på laget neste sesong.Kadar har slitt mye med skader etter at han kom til Newcastle og fjorårets sesong var intet unntak. Forsvarsspilleren ble i januar lånt ut til Lee Clarks Huddersfield Town hvor han fikk debuten sin allerede dagen etter at han signerte for klubben. Dessverre pådro han seg en alvorlig skade  i sin andre kamp for klubben og returnerte dermed til Newcastle.

Nå er Kadar endelig skadefri igjen, og de siste ukene har han deltatt i Toulon turneringen i Frankrike for sitt land Ungarn. Nå ser han frem i mot pre-season og han håper å kunne spille seg inn på a-laget til klubben denne sesongen.

Kadar kan brukes både som midtstopper og som venstreback, og med Jose Enrique sin usikre fremtid i klubben håper han å bruke dette til sin fordel.

Jeg føler meg veldig sterk etter å ha spilt tre kamper på fem dager,  sa Kadar til Evening Chronicle.

Jeg har troen på meg selv og mitt neste mål nå er å gjøre en god pre-season og å vise manageren at han kan bruke meg i Premier League.

Lee Clark ønsker å hente Kadar tilbake til Huddersfield, men foreløpig har forsvarsspilleren andre planer.

Vi kan se fremover nå som et lag. Mitt mål er å bli 100% skadefri og om vi jobber hardt kan vi oppnå store ting.

Newcastle nærmer seg en overgang for Swanseas unge venstreback Neil Taylor, og med Shane Ferguson som imponerte stort denne sesongen vil konkurransen uansett bli tøff for Tamas Kadar.

 

 

You must be logged in to post a comment Login