John Carver tilbake i Newcastle

Oppdatert: 18. January 2011

Sir Booby Robson sin tidligere høyrehånd tar fatt på sin andre periode som assistent i klubben.


Geordie born and bred

Newcastle har vært uten assistent manager siden Colin Calderwood forlot sin posisjon til fordel for managerjobben i Hibernian i Oktober i fjor. Chris Hughton fikk aldri velge sin assistent før han måtte forlate St. James Park, og dermed har Alan Pardew fått muligheten til å hente inn sin egen mann for jobben. Valget falt til slutt på John Carver som er født og oppvokst på Tyneside. Carver var en populær mann i tospann med legenden Sir Bobby Robson og de to hadde et nært samarbeid gjennom fem år, fra 1999 til høsten 2004. Carver ledet laget som caretaker manager i en kamp den høsten som Sir Bobby ble sparket, og det resulterte i en 3-0 seier, før han selv måtte rydde pulten og gi plass til Graeme Souness og hans kompani.

Kontrakt ut sesongen

Foreløpig er det snakk om en avtale ut inneværende sesong. Alan Pardew har åpnet for at samarbeidet kan fortsette utover denne sesongen, men som i alle jobber er det nødvendig å finne den rette kjemien. Tiden vil dermed vise hvor lenge John Carver blir i denne omgang, men Newcastle United har uten tvil fått en god trener som kjenner klubben ut og inn.

Fornøyd Carver

Mannen som var med på en av klubbens beste perioder med Champions League spill og medalje i serien, var naturligvis svært fornøyd med å være tilbake og han ser nå frem til å jobbe under Alan Pardew.

– Jeg er stolt og fornøyd med å være tilbake i det som alltid har vært klubben i mitt hjerte.

– Jeg har vært heldig å få lov til å jobbe verden rundt med flere strålende spillere, uansett så har jeg alltid vært en stor fan av denne fantastiske klubben og de årene jeg var her forrige gang var noen av de beste årene i mitt liv.

You must be logged in to post a comment Login