– Jeg har jobbet hardt

Oppdatert: 19. July 2011

Dan Gosling reiste sammen med Newcastle til USA for å spille noen treningskamper nå igår, men dette er faktisk ikke Gosling sin første tur til statene dette året.

Dan har nemlig vært i USA for å forebygge skadene sine tidligere i år og han kan nå fortelle til The Chronicle at oppholdet der ga ham trua på denne Premier League-sesongen.
Grunnen til det lengre skadeoppholdet er at han pådro seg en kneskade for Everton mot Wolves ifjor.

Etter mye jobbing og trening klarte han å kjempe seg tilbake på banen og fikk endelig opptre i svart og hvitt mot Darlington og sier han er klar for å kjempe for en plass på førstelaget. Alt dette takker han oppholdet i Orlando City for.
– Jeg har allerede vært i USA i år og jeg vet fasilitetene der er førsteklasses vare.
– Det høres kanskje ut som en ferie, men jeg har virkelig jobbet hardt.
– Det var et mareritt i fjor og det har gjort meg enda mer gira på en plass på førstelaget.

Verken Barton eller Cabaye fikk lov til å bli med til USA (Joey for hans tidligere lovbrudd og Cabaye fordi han ikke fikk ordnet papirene riktig i tide). Dette kan gi Gosling en mye større mulighet til å viseseg frem, selv om midtbanespilleren har planen for sesongen klar:
– Jeg har alltid sagt at målet mitt er å komme inn på den sentrale midtbanen. Det er det jeg skal prøve på i år.
– Vi har noen gode spillere som også kan spille der, som Joey Barton og Cheick Tiote, så det vil bli vanskelig.
– Men det er det pre-season vil handle om for meg og jeg skal gjøre alt jeg kan for å overbevise manageren.

You must be logged in to post a comment Login