– Jeg er klar

Oppdatert: 17. July 2012

Tim Krul er tilbake i trening på tirsdag og gleder seg til en ny sesong mellom stengene. Med seg i bagasjen har han litt blandede følelser fra sommerens EM-sluttspill og et sterkt ønske om å bli Hollands nummer en.Vår hollandske sisteskanse imponerte voldsomt forrige sesong og ble belønnet med en plass i Oranje sin EM-tropp. Nå er han tilbake etter en forlenget ferie og møtte opp sammen med resten av laget før mandagens kamp mot Monaco.

Til nufc.co.uk hadde han følgende å si om sommerens opplevelser.

–  Det var en stor opplevelse for meg personlig. – Jeg var involvert i en stor turnering, jeg må huske på det – det var stort å være en del av det, forteller 24-åringen med 3 landskamper for Nederland.

– Det var bare synd at det ble en dårlig turnering for Nederland sin del. – Å tape tre kamper på rad er ikke noe Nederland vil være kjent av, men for meg var det en stor opplevelse å være der.

Videre forteller Krul at målet hans nå er å bli Hollands førstevalg mellom stengene.

– Å være en del av troppen der borte, fikk meg til å forstå hva jeg ønsker bli. – Jeg vil være nummer en for landet mitt og spille i den type turneringer annenhvert år.

– Det var spennende å være der, se hvordan ting var og jeg har virkelig fått smaken på det.

– Det har gitt meg et lite dytt til å prestere enda bedre for Newcastle, slik at jeg kan få den plassen jeg ønsker på landslaget.

Tirsdag morgen er han tilbake på treningsfeltet og han avslører at keepertrener Andy Woodman har laget et treningsprogram for han den kommende tiden.

– Woody har snakket med meg og han har et treningsprogram som jeg skal starte på nå.

– Men, jeg ser frem til det. Ferie er alltid godt, men etter en stund begynner man å savne fotballen og nå er jeg klar til å begynne igjen.

You must be logged in to post a comment Login