“Jeg drar ikke tilbake til Marseille”

Oppdatert: 15. August 2010

Hatem Ben Arfa har uttalt til den franske avisen L`Equipe at han ikke har noen intensjoner om å fortsette karrieren i Marseille, og at Newcastle er villige til å etterkomme kravene fra den franske storklubben.


Transfersagaen rundt Ben Arfa har svirret rundt de siste 10 dagene, og etter at Ben Arfa selv fløy til Newcastle på fredag, så ser det ut til at  saken begynner å løse seg. Den 23 år gamle franskmannen stormet ut av treningsfeltet til Marseille i sinne denne uken, siden har både klubbledelsen og manager Didier Deschamps fått gjennomgå i media fra Ben Arfa og hans representanter. Ryktene om en overgang til Newcastle ble bare forstørret som en følge av opptrinnet på treningsfeltet i Marseille, og da Ben Arfa dukket opp på flyplassen i Newcastle ble det ikke akkurat mindre spalteplass i avisene.

Newcastle forberedt på å etterkomme kravene til Marseille

Skal man tro Ben Arfa sine uttalelser i L`Equipe, så skal Newcastle være villige til å betale det Marseille krever for overgangen. Newcastle på sin side ønsker å låne den franske landslagsspilleren, med opsjon på kjøp.

You must be logged in to post a comment Login