– Endelig er ventetiden over!

Oppdatert: 15. August 2010

Endelig er ventetiden over med Premier League-start på mandag og med Newcastle United igjen oppe blant de aller beste. Har sjelden gledet meg mer til en sesong med PL etter ett år i “dvale” en divisjon under.

Jeg registrerer at det er veldig få “eksperter” som tipper NUFC på øverste halvdel. Erik Thorstvedt tippet “oss” på en 13. plass og er vel kansje da den som har klubben høyest oppe på sitt tabelltips.

Selv er jeg veldig optimistisk før denne sesongen. Kombinasjonen av unge fremmadstormede spillere med en sesong bak seg i CCC og den litt mer rutinerte garde tror jeg kan gjøre klubben veldig vanskelig å slå. Et par signeringer til nå så ser jeg det nesten som en selvfølge at NUFC ender blandt de 8, kansje 9 beste. Eller enda høyere.

Som sagt så er mine forventninger skyhøye. Jeg gleder meg til å se Carroll knuse alt og alle i luftrommet og områdene der han patruljerer på topp. Jeg håper han får god hjelp av løpsmaskinen Jonas og hurtigtoget Routledge. Når midtbanen innnholder navn som Nolan, Barton og Smith mangler den ihvertfall ikke muskler og innsats. De er ikke akkurat kjent for å kose med motsanderne.

Fysikken er det heller ingenting å si på å forsvarsrekka, det sørger Campbell, Taylor, Williamson, Enrique og Coloccini for.
Kan vi bygge videre på dette og få inn et par tilvekster som er raske og gode med ballen i beina (som f.eks. Ben Arfa) synes ikke jeg vi kan forlange mer. Da mener jeg utgangspunktet er veldig godt.

Jeg håper på en sesong fri for skandaler, med en samlet spillergruppe som gjerne presterer litt over evne. Avslutter med å ønske alle supportere en god sesong og lykke til.

Innlegg fra Frode på diskusjonsforumet

Er du ikke medlem i supporterklubben enda? Få medlemsblader, medlemskort, plakat, nøkkelring, rabatter og mye mer. Meld deg inn eller forny kontigenten ved å klikke her.

You must be logged in to post a comment Login