– Jeg ønsker å dra

Oppdatert: 17. July 2012

Mathieu Debuchy har bestemt seg for å forlate Lille. Nå gjenstår det å se om han velger å flytte til Tyneside eller Milano.


Den 26 år gamle høyrebacken imponerte i EM for Frankrike i sommer og er en spiller som Newcastle har fulgt lenge. Spilleren har uttalt at han ønsker å forlate Lille hvor han har spilt siden 2003. Franskmannen er en av Yohan Cabayes beste venner, og det kan være en fordel når vi vet at Inter Milan har kastet seg inn i kampen for å erstatte Maicon.

Til fransk media har han fortalt følgende.

– Jeg ønsker å dra, 100%, og forteller samtidig at han ikke møter på Lille trening denne uken. – For min del var det restitusjonstrening på programmet i dag, men jeg kommer ikke til å være der. Jeg ønsker en måneds hvile, jeg trenger det.

Flere medier melder også nå at Debuchy har forklart at Newcastle er hans prioritet, samtidig som han innrømmer interesse fra Inter. Han har ingen utkjøpsklausul i kontrakten – dermed kan det gå mot budkrig på den franske landslagsspilleren.

Newcastle har bydd 4 millioner pund tidligere i sommer, men budet ble avslått av Lille. Trolig må Ashley ut med nærmere 7 millioner pund for å sikre seg Debuchy.

For de som ønsker å følge Silly Season “as it happen” bør følge med på forumet, eller twitter: #newutd

Twitter: @kyrreoye26

You must be logged in to post a comment Login