Innleder forhandlinger med trio

Oppdatert: 21. August 2020

Ifølge troverdige The Telegraph vil klubben innlede forhandlinger med DeAndre Yedlin, Federico Fernandez og Isaac Hayden.

Trioen er på utgående kontrakter, og vil allerede i januar kunne signere vederlagsfritt for en annen arbeidsgiver.

Som nylig rapportert fra flere hold, har DeAndre Yedlin nådd en milepæl med sine 115 kamper for klubben, noe som har utløst en klausul i kontrakten hans som innebærer en rett til å forhandle om en ny avtale. Høyrebacken er imidlertid ikke garantert noen kontraktsforlengelse.

Når det gelder Federico Fernandez, så utløste klubben i mars en klausul i kontrakten hans som medførte at avtalen ble forlenget med ett år. Til tross for å ha bikket 30 år, er det ikke overraskende at Bruce ønsker å ha med seg argentineren utover den kommende sesongen. Midtstopperen leverte en knallgod sesong, og var kanskje den nærmeste konkurrenten til Martin Dubravka, som ble kåret til sesongens beste spiller.

Isaac Hayden er imidlertid en gåte for seg selv. Midtbanemannen har i lengre tid ønsket seg bort ifra klubben, noe han åpenhjertig har meddelt til pressen. Klubbledelsen har på sin side sterkt ønsket at spilleren skal forbli på Tyneside i årene som kommer. Fløyten har imidlertid fått en annen låt etter at Steve Bruce kom til klubben, og spilleren har selv hintet om at fremtiden hans kan ligge på Tyneside. Bruce uttalte for omtrent ett år siden at klubben ville innlede forhandlinger med 25-åringen om en kontraktsforlengelse. Siden da har man imidlertid hørt lite fra den kanten.

For øvrig er Karl Darlow, Fabian Schar, Andy Carroll, Dwight Gayle, Ciaran Clark, Christian Atsu, Henri Saivet, Rolando Aarons, Jacob Murphy og Achraf Lazaar på utgående kontrakter. I dag har også Steve Bruce meddelt at Lazaar, Aarons og Saivet er tilgjengelige for en overgang, da trioen ikke er ønsket med videre. Carroll og Clark er definitivt i trenerens planer for den kommende sesongen, men det er antatt at resten av de nevnte – også Schar – kan forlate klubben om akseptable tilbud legges på klubbens bord.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login