Ingen Sturridge til Newcastle og Taylor-sagaen fortsetter

Oppdatert: 29. June 2011

I følge dagens Evening Chronicle er ikke Daniel Sturridge på ønskelisten til manager Alan Pardew, og den unge spissen som de fleste Newcastle-fans drømmer om å se i svart og hvit ser dermed ut til å spille i andre farger kommende sesong.Sturrige var på lån hos Bolton andre halvdel av fjorårets sesong og scoret imponerende 8 mål på 11 starter for klubben. Bolton er en av klubbene som nå skal ønske seg Sturridge på permanent basis, men Stoke og WBA følger også med på situasjonen.

Newcastle har den siste tiden blitt linket til spissen, men en klubb-kilde uttalte til Evening Chronicle at dette er lite sannsynlig.

Manageren ser på andre spillere for øyeblikket, så det er usannsynlig at Sturridge kommer til klubben, uttalte kilden.

Med Leon Best og Nile Ranger lagt ut for salg av klubben, er det for øyeblikket Demba Ba, Shola Ameobi og Peter Løvenkrands som danner spissplassene i klubben. Ryktene skal heldigvis ha det til at Alan Pardew ønsker seg enda to nye spisser før overgangsvinduet stenger 31. august.

Taylor-sagaen fortsetter

newutd.no meldte i går at Newcastle har fått avslått et bud på venstrebacken Neil Taylor fra Swansea City.

Taylor skal selv være veldig klar for en overgang til Newcastle, og rykter skal ha det til at Taylor kan komme til å presse frem en overgang ved å legge inn en transfer request.

Swansea kommer til å ha en misfornøyd, ung spiller når pre-season starter, sa en Swansea-kilde til Evening Chronicle.

Neil har hatt en flott tid i Swansea, men sjansen til å skrive under for en så stor klubb som Newcastle er en mulighet man kanskje får bare en gang i livet, og han føler at Swansea står i veien for han, avsluttet kilden.

You must be logged in to post a comment Login