Business as usual for Enrique

Oppdatert: 28. June 2011

Jose Enrique er en av spillerne som har vært mest linket bort fra klubben denne sommeren, men assistenttrener John Carver sier at Enrique vil møte til pre-season som vanlig førstkommende mandag. Liverpool er en av klubbene som har blitt stekest linket til Enrique, og  allerede i vinter mente tidligere Liverpool-trener Phil Thompson at venstrebacken sin overgang allerede var en “done deal”. Dette var tydelig langt i fra korrekt og ryktene om Enrique har bare fortsatt å svirre. Machester United, Arsenal og Barcelona er bare noen av klubbene som har blitt linket til Enrique de siste månedene, men John Carver sier altså at Enrique vil møte til pre-season som vanlig 4. juli.

Så vidt vi vet, så vil Enrique være her på mandag, og jeg har ikke hørt noe om noe annet. Enrique vil få en varm velkomst som alltid, sa Carver til Evening Chronicle.

Jeg vet at han alltid vil gi 100% for klubben som han alltid gjør, og han ville ikke tenke på å skuffe noen av oss.

Så vidt jeg vet så vil alle være tilbake på mandag, det gjelder både Jose Enrique og Joey Barton. Det skal bli godt å se de igjen.

De er fortsatt under kontrakt med klubben og vil starte forberedelsene til en ny sesong for Newcastle, avsluttet Carver.

Enrique har de siste sesongene vært en av klubbens absolutt beste spillere og det vil være et enorm tap om vi mister en spiller av et slikt kaliber. På den andre siden forstår de fleste at han kanskje ønsker å ta et steg videre, et steg til en klubb som har Europa-liga eller Champions League å tilby.

Klubben har gitt Enrique et nytt kontraktsforslag, men sliter med å få til en god kommunikasjon med Enrique og hans agent. Dette lover i undertegnedes øyne ikke veldig godt, men jeg tror jeg snakker for de fleste Newcastle-supportere når jeg sier at vi krysser både fingre og tær for at Enrique tyr til fornuften og skriver under på en ny kontrakt for verdens herligste klubb.

You must be logged in to post a comment Login