– Ingen dårlig stemning

Oppdatert: 23. September 2012

Alan Pardew skal før Newcastles kamp mot Norwich ha uttalt at det er ingen dårlig stemning mellom han og Demba Ba, etter at spissen skal ha unnskyldt sin oppførsel etter å ha blitt benket fra start mot Everton.

Ryktene skulle ha det til at Demba Ba var såpass skuffet etter å ikke starte Everton kampen, at han vurderte å skifte beite. Flere skal også ha spekulert i at Demba ønsket seg en forbedret kontrakt, og at styret ikke ville imøtekomme dette.

Som kjent kom Demba Ba inn som inbytter og scoret begge målene til skjærene, i en kamp vi meget heldig kom unna med ett poeng. Etter kampen fortalte hans agent at Demba Ba ikke forsto seg på trenerens tanker, og at spilleren ville vurdere et klubb-bytte om ikke han snart ble satt inn på laget igjen. Dette skal ha provosert mange NUFC supportere, da det ikke er første gang Demba Ba viser egoistiske tendenser. De aller fleste glemmer nok ikke Senegaleserens lite velvilje til å feire et mål scoret av hans landsmann Papiss Demba Cisse i fjor. Men Pardew skal altså ha fortalt reportere at det ikke finnes ondt blod mellom han og den fargerike spissen, etter at Ba sin agent skal ha unnskyldt sine uttalelser.

Etter en fantastisk start på sesongen fra Demba Ba, har mange NUFC supportere valgt å legge irritasjonen over Demba Ba til side, og hans matchvinnende scoring i Søndagens kamp mot Norwich får fort hans argeste kritikere til å glemme.

Allikevel nok en del fans fortsatt være skeptiske til Demba Ba sin innstilling. Om han ønsker det beste for laget eller kun det beste for han selv, gjenstår å se. Det er også litt merkverdig at Papiss Demba Cisse har fått en såpass laber start på sesongen, mens Demba Ba har blomstret. Noe som får liv i praten om at de to ikke får samarbeidet på topp til å stemme.

Om spissparet får det til å skinne sammen denne sesongen, gjenstår å se. I mellomtiden får vi være fornøyd med at hvertall en av dem har formen inne.

kilder: www.soccerway.com

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login