– Ikke i nærheten av kampform

Oppdatert: 09. February 2016

Seydou Doumbia får slakt av lokalpressen etter sin første kamp for Newcastle.

– Ikke i nærheten av kampform.

– Hadde ikke ett eneste skudd på mål

– Brukte 19 minutter for å få sin første ballberøring

Dette er bare noen av kommentarene The Chronicles journalist, Chris Waugh, trekker fram etter at Seydou Doumbia fikk sin debut for Newcastles reservelag mot Stoke mandag kveld.

28-åringen, som er den eldste spilleren Newcastle har hentet, riktig nok på lån, på flere år, imponerte etter sigende ingen i sin første kamp. Hans første to involveringer skal ha vært henholdsvis å lage et frispark og bli blåst av for offside.

Vel, ett unntak var det kanskje likevel. Reservelagstrener Peter Beardsley sier til Newcastles offisielle nettside etter kampen at Doumbia minner ham om ingen ringere enn Faustino Asprilla.

– Det første jeg tenkte da jeg hadde ham i troppen var: Det er Tino! Jeg spilte selv med Asprilla, og derfor er det ekstra moro å se når en spiller gjør en finte og det minner deg om en du har spilt med tidligere, sier Beardsley.

Spissen, som sist var på banen for CSKA Moskva 8. desember, ble byttet ut etter første omgang og har tydeligvis langt igjen til kampformen. Spørsmålet er hvor god tid Newcastle egentlig har, i den situasjonen laget er med tanke på nedrykk.

 

You must be logged in to post a comment Login