Hvem skal vi kjøpe i dag tro?

Oppdatert: 05. July 2014

Ny dag, nye muligheter og en haug med nye spekulasjoner om hvem Newcastle United er i ferd med å kjøpe.

Det hadde vært spennende å se noen statistikk på hvor ofte slike overgangsrykter faktisk ender med overgang. En av 100? En av 1000? Et raskt nettsøk viser i alle fall at vi er linket til følgende spillere bare i løpet av lørdagen:

Joel Campbell. Arsenal-spissen fra Costa Rica har markert seg med en scoring og friskt spill i VM. 22-åringen har det siste året vært lånt ut til Olympiakos. Kommende sesong ønsker Arsene Wenger å låne ham ut til et Premier League-lag, og da er selvfølgelig Newcastle interessert.

Clement Grenier. Lyons 23 år gamle midtbanespillere har vært nevnt flere ganger i sommer. Nå hadde han visst uttalt at “alt kan skje, det gjelder” å være forberedt. De ivrigste ryktemakerne tolket det som en kom-og-hent-meg-melding til Newcastle.

Anel Hadzic. 24 år gammel, bosnisk defensiv midtbanespiller som spiller i østerrikske Sturm Graz. Han spilte en kamp i VM, har ett år igjen av kontrakten og skal visstnok ikke koste mer enn 2 millioner pund. Billig og ung, må være noe for Ashley.

Daryl Janmaat. Høyrebacken fra Feyenoord har imponert i VM. 24-åringen lanseres som erstatter for Mathieu Debuchy, men Manchester United skal også være interessert. Da er vel det en tapt kamp?

Serge Aurier. Høyrebacken fra Toulouse har også imponert under VM, og 21-åringen nevnes som enda en mulig  Debuchy-erstatter. Men han linkes til en lang, lang rekke klubber. Tyder på aktiv agent og kort tid igjen på kontrakten.

Carl Jenkinson. Arsene Wenger har bestemt seg for å låne ut den 22 år gamle høyrebacken kommende sesong, og hvis Arsenal henter Newcastles høyreback så kan Jenkinson havne på St. James’. Noen har lagt sammen 2+2 og fått 4?

Ricardo van Rhijn. Enda en høyreback. 23-åringen fra Ajax er ikke med i VM-troppen, men har seks A-landskamper for Nederland. Og siden vi handlet Siem de Jong fra Ajax så kan vi shoppe mer der?

Carlos Bacca. Sevilla-spissen har fått lite spilletid under Colombias imponerende VM, men 27-åringen scoret 14 mål på 35 kamper sist sesong. Navnet dukket opp da Lasogga skrev under for Hamburg og Lacazette nevnte han ønsket mesterliga-spill.

Så gjenstår det å se hvilke, om noen, som blir realitet. Det er bare å henge med, i morgen dukker det garantert opp nye navn.

 

You must be logged in to post a comment Login