Debuchy snart klar for Arsenal

Oppdatert: 04. July 2014

Franskmannen skal ifølge flere kilder reise rett til London-klubben etter VM-exiten, etter at lagene har blitt enige om overgangssummen.

Mathieu Debuchy skal være på vei til medisinsk test hos Arsenal i løpet av de kommende dagene, etter at Gunners har avtalt en overgangssum for franskmannen. Det melder flere britiske og franske aviser fredag kveld.

Frankrike røk ut av VM etter 1-0-tapet mot Tyskland fredag, og det har lenge gått rykter om at forsvarsspilleren ville bli annonsert som Arsenal-spiller så fort VM var over for det franske laget. Ifølge engelske Metro ligger overgangssummen på 7,8 millioner pund.

Arsenal har gjort det klart at Debuchy er deres førstevalg i overgangsvinduet, etter at Sagna forsvant til Manchester City. Meldinger fra Frankrike, og blant annet L’Equipe, slår nå fast at Debuchy vil fullføre overgangen til Arsenal så snart han returnerer til England fra VM.

28-åringens kontrakt med Newcastle strekker seg fram til sommeren 2018. Det ser imidlertid ikke ut til å stoppe London-klubben fra å signere franskmannen, som kom til Newcastle etter å ha tilbrakt over ni år i Ligue 1 før han kom til St. James Park i januar 2013 for i overkant av 60 millioner kroner.

Overgangsrykter som styrker overgangens troverdighet er at Newcastle allerede skal være på jakt etter en erstatning, etter å ha holdt samtaler med Feyenoords Daryl Janmaat og Manchester Citys Micah Richards om muligheten for en signering med klubben.

You must be logged in to post a comment Login