Hvem kan bære drakt nr 9?

Oppdatert: 20. June 2011

Det er alltid store forventninger til spilleren som bærer den legendariske drakt nummer 9 for Newcastle, men det bør det også være da man nærmest automatisk blir hele byens kjæledegge.En kjæledegge som har vært sårt savnet i de siste årene. Newcastle har sikret seg noen spennende, men ikke minst billige forsterkninger iløpet av den siste tiden. På rekke og rad har Yohan Cabaye, Demba Ba og Sylvain Marveaux forpliktet sin fremtid til klubben. Samtidig har en av klubbens største profiler, Kevin Nolan, noe overraskende forlatt klubben for å spille i selveste nPower Championship sesongen 2011/12.

Salget av Kevin Nolan har i stor grad finansiert de ankommende spillerne, slik at sesongen transferbudsjett er omtrent like stort. Som de fleste vet solgte klubben en overpriset krøpling med judas-lignende karakteristika til Liverpool i januar, for bortimot £35m.

NUFC har åpnet transfervinduet tidlig (og godt), men det er ingen grunn til å tro at tilhengerne av klubben vil være fornøyd før en ny nummer 9 er hentet inn for å lede angrepet.

Øverst på Graham Carrs ønskeliste (Newcastles sjefsspeider), sto den franske landslagsspissen Kevin Gameiro, som istedet for Newcastle valgte Paris og PSG.

Kjøpet av en annen angrepsspiller, Gervinho, har bare blitt til en såpeopera og en eventuell handel har gått fullstendig i stå.

Per 20. juni 2011 virker det som om hovedmålet på angrepsfronten er tyrkiske Mevlut Erdinc. En spennende spiller helt klart, men hans rykte får ikke akkurat Toon Army til å måpe av beundring.

Andre, noe urealistiske forslag som har blitt slengt rundt, har inkludert Mario Gomez og Barcelonas Bojan Krikic. Spilleren fansen sikler mest etter om dagen, er Daniel Sturridge som var utlånt til Bolton forrige sesong. Håpet om at ungutten skal vokse opp til å bli en ekte nummer 9 viser seg på de fleste Newcastle-blogger på nettet.

Hvem synes du skal bli vår neste spydspiss? Diskuter dette og andre transferobjekter i forumet!

You must be logged in to post a comment Login