Hayden har signert!

Oppdatert: 11. July 2016

Newcastle bekrefter på sin offisielle hjemmeside at Arsenal-gutten Isaac Hayden (21) har signert for klubben.

Spilleren har signert en femårskontrakt, og slutter seg nå til resten av Newcastle-troppen som for tiden befinner seg i Irland på treningsleir.

Hayden kan bekle både en defensiv og offensiv posisjon på midtbanen, samt spille stopper og høyreback. Det er imidlertid den defensive midtbaneposisjonen han har spilt mest, og det skal være der Newcastle først og fremst skal ønske at 21-åringen skal opptre. Med andre ord anser ikke Benitez Hayden som en erstatter for verken Coloccini eller Taylor.

Forrige sesong var unggutten på utlån hos Hull, hvor han spilte alle sine 18 ligakamper som defensiv midtbanespiller. Der ble det også ett mål på engelskmannen.

Både hovedpersonen selv og Benitez virker å være svært tilfreds med overgangen. Hayden omtaler Newcastle United som en enorm klubb, og at han anser muligheten for å spille for The Magpies som fantastisk.

– Han er en spiller som kan spille i forskjellige posisjoner, som er veldig nyttig. Isaac er også en ung, sterk engelsk spiller med et fantastisk potensiale, men han har også noe erfaring allerede fra Championship, uttalte blant annet Benitez.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login