Hatem vil ha topp fem

Oppdatert: 16. September 2013

Hatem Ben Arfa sier til the Shields Gazette at Newcastle er sterke nok til å nå topp fem.

Magikeren har vært toneangivende i åpningen av sesongen og har sørget for en god start, til tross for tapet mot Manchester City i første serierunde.

Newcastle-vingen sørget egenhendig for at poengene ble værende på St. James’ Park da Fulham gjestet nordøst-England for omtrentlig to uker siden.

Denne helgen var han på pletten igjen med scoring og en gavepakke til Gouffran, som fikk verdens enkleste jobb med å sikre Magpies en sterk borteseier.

Må unngå skader
“Jeg har sagt i starten av sesongen at vi kan oppnå topp fem”, fortalte Ben Arfa. “Jeg mener fortsatt det samme.”

Klubben var levnet liten sjanse til å kunne hamle opp med lagene på øvre halvdel av tabellen før sesongstart. Spesielt ettersom Pardews menn, så sent som i mai, kjempet om å unngå nedrykk, samt at forsterkningene uteble i sommer.

Newcastle-vingen forteller at det kun er skader som kan hindre høy tabellposisjon ved sesongslutt.

“Vi har en del kreative spillere som Loic Remy og Yohan Cabaye.” (..) De vil skape mye og legge til rette store sjanser. For meg er dette laget sterkt. Hvis vi ikke pådrar oss skader, har vi et veldig godt lag.”

Vinnermentalitet viktig
Positivt for fransk-tunisieren var det også at man unngikk å bli defensiv i tankegangen da Benteke utlignet, men ga vertene en kamp om seieren.

“Seieren er viktig, men det viktigste var at vi fortsatte å presse etter utligningen. Vi var ikke tilfreds med én-én. Vi sa oss ikke fornøyd med ett poeng.”

Helgens store spiller sier avslutningsvis at de største klubbene besitter vinnermentalitet og at klubben trenger å adoptere den samme innstillingen hvis man skal klare topp fem.

“De største klubbene er vinnere i sine sinn. De har vinnermentaliteten og de godtar ikke annet enn seier.”

You must be logged in to post a comment Login