Harper er på god vei

Oppdatert: 08. December 2010

Steve Harper spilte sin første kamp på 11 uker i en vennskapskamp mot Middlesbrough idag. Keeperen fikk 65 minutter på banen og reddet blant annet en straffe.

Harper var den klart mest erfarne spilleren da et ungt Newcastle-lag spilte en treningskamp mot et like ungt middlesbrough. Stillingen ble 7-1 til Newcastle, med mål fra spillere som Ryan Donaldson, Jeff Henderson og Sammy Ameobi. Harper reddet blant annet en straffe som han beskrev slik i et intervju til nufc.co.uk:
– Han prøvde å lure meg med å løpe rett frem mot ballen, men jeg har 20års mer erfaring enn han, så jeg hadde sett den før.
Harper beskriver videre at han satt pris på å få arrangert en kamp på dette tidspunktet. Steve fikk nemlig beskjed om at han ikke fikk spille noen kamp før det hadde gått 11 uker.
– Det er 11 uker siden jeg ble skadet idag, så vi tok den første sjansen vi fikk og det likte jeg meget godt. Jeg fikk noen gode redninger i tillegg til at jeg reddet en straffe, noe det er lenge siden jeg har gjort. Så kanskje jeg burde ha vært ute i tre måneder oftere! Forteller en spøkefull Harper.

You must be logged in to post a comment Login