Alan Pardew har signert en fem og et halvt års kontrakt

Oppdatert: 09. December 2010

Newcastle kunne idag melde på sine nettsider at en avtale med Alan Pardew var på plass. Han har signert en fem og et halvt års kontrakt og blir presentert i en pressekonferanse i ettermiddag. 

Pardew tar over for Chris Hughton, som ble sparket på mandag. Hans første oppgave som manager blir å overbevise en fortsatt sjokkert spillerstall i Newcastle om at han er den rette mannen for jobben.
– Jeg føler meg priviligert og er beæret etter å ha fått muligheten til å trene Newcastle United. Sa Alan Pardew i et intevju med nufc.co.uk.
Jeg er selvfølgelig ingen Geordie, men jeg er en fotballperson som elsker spillet. Pardew forklarer videre at han skal stå på for laget og virkelig gjøre jobben han har blitt satt til.
– Jeg er skikkelig klar for å starte og hva kan vel være bedre enn å ta i mot Liverpool på St James’ park på lørdag?
– Jeg har alltid trent lag som har spilt positiv angrepsfotball, noe jeg vet supporterene her setter pris på.
Han røper også at han også vil ha et fokus på de yngre spillerene og forteller at Newcastle har spennende unge spillere i et meget godt akademi.
Han nevner også noen ord om tidligere manager, Chris Hughton:
– Chris Hughton gjorde en glimrende jobb forrige sesong, førte klubben tilbake til Premier League og han gjorde en god jobb denne sesongen.

I en avstemning på Skysport sine sider, stemte 40.000 Newcastlefans på hvilken manager de ønsket seg. Alan Pardew endte langt bak på 5,5%.

You must be logged in to post a comment Login