Håpefulle vedrørende overgang

Oppdatert: 24. January 2022

Ifølge flere kilder skal Newcastle ha forelagt Manchester United en ny låneforespørsel for lynvingen Jesse Lingard.

Newcastle og Manchester United skal ha vært i kontakt i store deler av januar vedrørende en overgang for Lingard. Kantspilleren er på utgående kontrakt, står dermed fritt til å signere en forhåndsavtale med en ny arbeidsgiver. Newcastle ønsker imidlertid å hente spilleren allerede nå, og Manchester United skal også ønske å kvitte seg med spilleren.

Det springende punktet i forhandlingene skal være at De røde djevlene naturligvis ønsker å få mest mulig for Lingard før kontrakten utløper, mens spilleren selv skal ønske å holde mulighetene åpne til sommeren. Newcastles tilnærming til forhandlingene skal derfor være å tilby spilleren et midlertidig opphold på Tyneside, samt betale 29-åringens arbeidsgiver et betydelige beløp for å leie engelskmannen. Siste nytt på denne fronten er at The Magpies skal ha lagt et forhøyet lånetilbud på bordet i Manchester. Ifølge blant andre Graeme Bailey, som skriver for 90min, skal Newcastle føle seg trygge på at denne forespørselen blir godtatt.

Det er antatt at Lingard selv er lysten på å slutte seg til The Magpies for gjenparten av sesongen. Skulle Newcastle holde plassen, bør det være gode muligheter for at midtbanespilleren kan tenke seg å bli værende – om han først skulle signere for klubben på en midlertidig avtale.

The Guardian og The Telegraph melder at Tottenhams Dele Alli skal være et alternativ til Lingard, om en avtale med sistnevnte ikke skulle la seg materialisere.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login