– Han var frustrert

Oppdatert: 07. February 2015

John Carver avslører hvorfor Santon forlot klubben.

Fem dager har gått siden nyheten om at Davide Santon går til Inter Milan kom. Høyrebackens forlovede, Chloe Sanderson, hevdet i forbindelse med overgangen at Santon ble presset ut av klubben, og kom med krass kritikk til hvordan Newcastle styres. Nå letter også John Carver på sløret og forteller sin versjon av historien.

Les mer om overgangen her

– Davide var frustrert over livet i Newcastle, etter at Paul Dummett og Massadio Haidara hadde klatret på rangorden, sier den midlertidige hovedtreneren.

Ifølge Carver skal de to lagkameratene ha vært hovedårsaken til at Santon tok valget om å gå på lån til Inter ut sesongen, med opsjon som en del av avtalen.

Les også: – Han ble presset ut av klubben

– Han så på det som et problem at han ikke fikk plass på laget etter kneskaden. Jeg har alltid sagt at hvis man spiller bra, så får man plass på laget, uavhengig av alder. Haidara og Dummett har spilt bra, og derfor har de også fått spilletid, sier Carver i et intervju med Newcastle-avisen The Chronicle. Dummett skal forøvrig være klar til helgens kamp mot Stoke på St. James’ Park.

Les vårt preview her: Før kampen: Newcastle – Stoke

Carver sier også i intervjuet at slik situasjonen var, så var en låneavtale det beste alternativet nå.

You must be logged in to post a comment Login