– Han har en framtid her

Oppdatert: 28. February 2014

Alan Pardew nekter å gi opp Papiss Cisse, og tror senegaleseren har en framtid i Newcastle.

Manageren insisterer på at spissen fortsatt har en fremtid i klubben, til tross for det som ser ut til å bli en særdeles svak sesong.

Den 28 år gamle senegaleseren har bare scoret ett mål så langt denne sesongen, og var sterkt linket vekk fra Newcastle i januar. Men selv om en overgang så ut til å komme i

Alan Pardew tror Cisse vil komme seg tilbake i “the swing of things” og sier spilleren har en framtid i klubben.

havn med en russisk klubb, forble spissen i England. Nå går Pardew ut og sier han ikke har gitt opp spilleren, som gjorde en enorm forskjell for laget etter at han kom i januar i 2012.

– Papiss er ikke typen til å skylde på noen – han vet at det ikke er andre enn han selv som kan gjøre noe med situasjonen. Han er tydelig desperat etter å score, noe jeg håper vil gi han det kicket han trenger, sier Pardew til Shields Gazette.

Manageren legger til at helgens oppgjør mot Hull kan gi Cisse nok en sjanse til å finne nettmaskene, og Pardew selv krysser fingrene for nettopp det.

Les vårt preview til kampen her

– Jeg håper han gjør det. Han er en bra mann som har gjort mye godt for laget. Vi håper å få ham tilbake i den formen vi vet han er god for, sier manageren.

You must be logged in to post a comment Login